چه مدت باید جوراب واریس بپوشیم ؟

چه مدت باید جوراب واریس بپوشیم ؟

رگهای واریسی می توانند خارش دار و دردناک باشند و در صورت عدم درمان ، واریس های بزرگ و برآمده شما می تواند عوارض بدتری را به دنبال داشته باشد.

اگرچه درمان های دارویی و جراحی برای واریس وجود دارد ، اما پوشیدن جوراب واریس یک روش ساده و غیر تهاجمی برای جلوگیری از علائم و بدتر شدن رگ های واریسی است.

شما می توانید با اجتناب از ایستادن طولانی مدت ، بالا نگه داشتن پاهای خود هنگام نشستن و پوشیدن جوراب واریس از ابتلا به واریس جلوگیری کنید. پوشیدن جوراب واریس با کمک به جلوگیری از تجمع خون در مچ پا و ساق پا ، به گردش خون کمک می کند.

در لینک > قیمت جوارب واریس

کاربرد جوراب فشرده سازی چیست؟

جوراب واریس به گونه ای طراحی شده اند که به پاهای شما فشار وارد کرده و جریان خون را حفظ کرده و ناراحتی و تورم را کاهش می دهند.

اگر بیماری دارید که باعث ضعف جریان خون در پاها می شود ، در موارد زیر برای شما جوراب واریس تجویز میشود ، مانند:

  • وریدهای واریسی (تورم و بزرگ شدن رگ ها)
  • لنف ادم (وقتی بافت های بدن شما متورم می شوند)

البته اگر قصد پیشگیری از واریس دارید نیاز به نسخه پزشک ندارید و میتوانید جوراب واریس کلاس 1 خریداری نمایید.

اگر قصد جراحی رگ های واریس خود را دارید ، بهترین زمان برای این کار زمستان است.

اگر جوراب واریس یا جوراب فشرده سازی برای بیماری که بر گردش خون شما تأثیر می گذارد تجویز شده اند (مانند واریس یا سایر مشکلات عروقی) ، ممکن است لازم باشد چندین سال یا در برخی موارد تا پایان عمر خود آنها را بپوشید.

برای بیمارانی که تحت عمل جراحی وریدی بوده اند ، حداقل 3 تا 14 روز باید بپوشند.

افرادی که مشاغل فعال دارند ممکن است فقط چند ساعت در روز از جوراب واریس استفاده کنند.

اگر هنگام خواب با تجمع خون مشکل دارید ، با بلند کردن پاها در بالای قلب هنگام خواب ، جوراب واریس خود را بیاورید. این کار گردش خون شما را بهبود می بخشد در حالی که به پوست اجازه تنفس می دهد.

جوراب واریس در اندازه ها ، طول ها و رنگ های مختلف وجود دارند. آنها همچنین با قدرت فشرده سازی مختلف در دسترس هستند.

پاهای شما اندازه گیری می شود تا ببینید جوراب واریس به چه اندازه نیاز دارید و پزشک یا پرستار شما بررسی می کند که آنها به درستی مناسب هستند.

افرادی که در طول روز زیاد به صورت ایستاده یا نشسته کار میکنند ، باید جوراب واریس را در تمام مدت روز بپوشند ، در غیر اینصورت مشکلات واریس یا عروقی آنها تشدید میشود.

افرادی که مشکلات واریس شدید دارند می توانند شب و هنگام خواب نیز جوراب واریس را بپوشند ، ولی بهتر است از پزشک خود برای این کار مشاوره بگیرند.

ممکن است لازم باشد آنها را روی هر دو پا یا فقط روی 1 پا بپوشید.

شما باید جوراب واریس خود را در طول روز بپوشید و قبل از خواب آنها را در آورید. ودوباره برای روز بعد، اول صبح آن را بپوشید.

پوشیدن جوراب واریس در اول صبح پیش از پایین آمدن از تخت خواب و قبل از اینکه پاهای شما متورم شود یا رگ های شما متسع شوند ، بسیار مهم است. وقتی هنوز در رختخواب هستید و دراز کشیده اید ، جوراب را بپوشید. پوشیدن جوراب های فشاری ممکن است در ابتدا کمی سخت به نظر برسد ، بنابراین با پزشک خود در مورد بهترین تکنیک استفاده کنید تا بهترین و راحت ترین تناسب را داشته باشید.

در صورت پوشیدن جوراب در هر دو پا ، بهتر است حداقل دوجفت جوراب واریس داشته باشید ، مزیت این کار این است که اگر جوراب واریس خود را شستید ، یک جفت دیگر داشته باشید که بپوشید.

جوراب های خود را در دمای 40 درجه سانتی گراد (دمای بدن) بشویید و دور از حرارت مستقیم و نور آفتاب خشک کنید.

در طول این مدت باید زیر نظر پزشک خود باشید. شما باید هر 3 تا 6 ماه به پزشک خود مراجعه کنید ، پاهای خود را دوباره اندازه بگیرید و جوراب واریس خود را تعویض کنید.

چه مدت طول میکشد تا نتیجه را ببینیم؟

اگر مشکل واریس عنکبوتی و رگ های پیچ و تاب خورده که معمولا به رنگ بنفش هستند را دارید ، با پوشیدن جوراب واریس خیلی سریع رفع درد و ناراحتی را احساس میکنید. با این حال ، ممکن است چندین روز طول بکشد تا از کاهش قابل توجه تورم رگ ها لذت ببرید. بهبود قابل مشاهده در ظاهر رگ های شما می تواند تا شش هفته طول بکشد.

چه موقع باید جوراب واریس خود را تعویض کنم؟

به عنوان یک قاعده کلی ، هر سه تا شش ماه جوراب را تعویض کنید. با این حال ، این مورد همیشه صدق نمی کند. شما باید جوراب واریس خود را زمانی عوض کنید که:

  • پوشیدن جوراب آسان می شود
  • الیاف فرسوده یا نازک هستند
  • سوراخ های بزرگی در آن وجود دارد
  • شکل خود را از دست داده است
  • بدن شما را به طور موثر فشرده نمی کند
بازارطب
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *