انواع جراحی‌های کوچک‌کردن سینه

روش های کوچک کردن سینه

انواع مختلف جراحی‌های کوچک‌کردن سینه

جراحی‌های کاهش سایز سینه که به ماموپلاستی کاهشی یا کوچک کردن و لیفت سینه نیز معروف هستند، نوعی جراحی پلاستیک است که سایز سینه‌ها را کاهش داده و فرم آن را نیز تغییر می‌دهد. در این نوشته سخنان یکی از جراحان پلاستیک برجسته، درخصوص این نوع جراحی آورده شده است که اطلاعات لازم را دراختیارتان قرار می‌دهد:

آنچه که باید راجع به جراحی کوچک کردن سینه بدانید:

  • جراحی کاهش سایز سینه یکی از جراحی‌هایی است که بالاترین میزان رضایت بیمار را در میان تمام جراحی‌های زیبایی دارد.
  • اکثر جراحی‌های اینچنینی را می‌توان به صورت سرپایی انجام داد.
  • جراحی کاهش سایز سینه منجر به ایجاد اسکار می‌شود که می‌توان توسط لباس آن را پوشش داد. باید درخصوص محل اسکار با پزشک خود صحبت کنید تا نتیجه نهایی خلاف انتظار شما واقع نشود.
  • ممکن است بیمه درمانی هزینه جراحی کاهش سایز سینه را پوشش دهد یا ندهد. شرکت‌های مختلف بیمه شرایط گوناگونی برای چنین عمل‌هایی دارند.

جراحی کوچک کردن سینه چیست و چگونه است؟

کوچک کردن سینه یک عمل جراحی پلاستیک است که جهت کاهش سایز سینه‌ها انجام می‌شود. جراح پلاستیک، بافت چربی سینه، بافت غده‌ای و پوست اضافی را از ناحیه سینه بر‌می‌دارد تا اندازه آن کاهش یافته و شکل و فرم آن نیز تغییر کند.

این روش علاوه بر تغییر فرم ظاهری بدن بیمار، قادر است ناراحتی یا درد مربوط به بزرگی سینه که در اثر کشیدگی عضلانی، پارگی و آسیب پوست پدید می‌آید را برطرف کند.

جراحی کوچک کردن سینه برای چه افرادی مناسب است؟

اگر قصد تغییر فرم بدن خود را دارید یا درصورتی که سایز سینه شما بزرگ بوده و منجر به بروز علایم ذیل می‌گردد، ماموپلاستی کاهشی می‌تواند به شما کمک نماید:

  • کشیدگی ناحیه گردن
  • سردرد
  • درد شانه
  • کمردرد
  • عفونت‌های پوستی مزمن در زیر چین سینه

جراحی کاهش سایز سینه هم به لحاظ ظاهری و کانتورینگ فرم بدن، و هم به لحاظ پزشکی و از بین بردن درد و ناراحتی کمک کننده خواهد بود.

عمل جراحی ماموپلاستی کاهش چقدر طول می‌کشد؟

این جراحی عموما سه الی 4 ساعت به طول می‌انجامد. برداشتن حجم اضافی سینه (چربی و بافت غده‌ای)، فرم‌دهی و کانتورینگ سینه و بستن زخم برای به حداقل رساندن اندازه اسکار ممکن است در برخی بیماران نیازمند زمان بیشتری نیز باشد.

امکان دارد برخی بیماران که سایز سینه بزرگی دارند، نیازمند پروسه جراحی پیچیده‌تری باشند. امکان دارد جراح پیش از کوچک کردن سینه، نوک و هاله سینه را بردارد و پس از کاهش سایز سینه، طبق فرم جدید آنها را مجددا جایگذاری نماید.

👈 قیمت سوتین طبی بعد از عمل

انواع مختلف جراحی کوچک کردن سینه

الگوهای برش گوناگون در جراحی کاهش سایز سینه

در جراحی ماموپلاستی کاهشی، دو الگوی برش متفاوت وجود دارد که کاربرد رایجی دارند. در بسیاری از روش‌های کوچک کردن و لیفت سینه، از الگوی برش عمودی استفاده می‌کنیم که اغلب منجر به اسکار آبنبات چوبی شکل می‌شود. این برش‌ها به صورت یک دایره در اطراف هاله سینه و یک خط عمودی و مستقیم در زیر آن هستند. بیمارانی که کاهش اندک یا متوسط سایز سینه را مدنظر دارند، کاندیداهای خوبی برای این الگوی برش محسوب می‌شوند.

در سایر بیمارانی که سایز سینه آنها بزرگتر است، یا افرادی که نیازمند برداشتن بافت بیشتری هستند، بهتر است از الگوی برش Wise استفاده شود. بدین ترتیب، اسکار حاصل از این الگوی برش مانند T معکوس یا لنگر است. یک خط عمودی از هلال سینه به پایین آمده و یک خط افقی نیز زیر هر سینه واقع می‌شود.

پس از برش، جراح بافت اضافی زیر پوست را برداشته و رگ‌های خونی و عصب‌های بیمار را هدایت می‌کند. که البته این پروسه از فردی به فرد دیگر متفاوت است.

لیپوساکشن کوچک کردن سینه

درصورتی که جراح بتواند تنخا با برداشتن چربی از ناحیه سینه، نتایج موردانتظار شما را ایجاد کند، احتمالا از لیپوساکشن استفاده خواهد کرد که منجر به برش و اسکار بسیار کوچکتری می‌شود.

جراحی ژنیکوماستی: کوچک کردن سینه در آقایان

کوچک کردن سینه می‌تواند در قالب جراحی ژنیکوماستی نیز انجام شود که عبارت است از برداشتن بافت اضافی سینه یا بافت چربی در یک یا هر دو سینه‌ی افرادی که در بدو تولد جنسیت مذکر داشته‌اند. جراح پلاستیک شما می‌تواند توصیه‌ها و اطلاعاتی درخصوص انتخاب بهترین روش جراحی دراختیارتان بگذارد.

یکی از گزینه‌هایی که می‌تواند اندازه اسکار جراحی را به حداقل برساند، برداشتن بافت اضافی، بدون لیفت و اصلاح پوست سینه است. در این حالت، ممکن است ژنیکوماستی آقایان حدود 2 الی 3 ساعت به طول بینجامد. در سایر بیماران، برداشتن پوست اضافی، و جایگذاری مجدد نوک و هاله سینه ضروری می‌نماید. در این حالت، ممکن است زمان عمل افزایش یافته و سایز اسکار نیز بزرگتر شود.

بیمارانی که تحت جراحی ژنیکوماستی قرار می‌گیرند لازم است بدانند که در شرایط عریان، امکان نمایان شدن اسکار جراحی وجود دارد.

کوچک کردن سینه در جراحی تطبیق جنسیت

ماستکتومی دوطرفه یا دوگانه (برداشتن سینه‌ها از طریق جراحی) بخشی از جراحی تطبیق جنسیت است. در این حالت، سینه فرد کاملا برداشته شده، قفسه سینه مردانه فرم می‌گیرد و نوک و هاله سینه نیز اصلاح می‌شود.

کوچک کردن سینه به دلیل سرطان سینه

جراحی کاهش سایز سینه می‌تواند بخشی از جراحی کنترل و درمان سرطان سینه باشد. برخی افراد که سایز سینه‌های بزرگی دارند و مبتلا به تومور سرطانی سینه نیز هستند، گاهی می‌توانند جراحی کوچک کردن انکوپلاستیک سینه را انجام دهند که یک روش لامپکتومی است و سبب کوچک کردن سینه و خارج کردن تومور سرطانی می‌شود. سپس می‌توان سینه دیگر را نیز از طریق جراحی پلاستیک کوچک کرد تا ظاهر متقارن‌تری داشته باشند.

اسکارهای ناشی از جراحی کوچک‌کردن سینه

با توجه به این که در جراحی کاهش سایز سینه، بافت و پوست اضافی بریده و برداشته می‌شود، اسکارهای جراحی دائمی در محل برش ایجاد می‌شوند. اسکارها چندماه پیش از کمرنگ شدن، صورتی به نظر می‌رسند. این عارضه هرگز به طور کامل محو نمی‌شود اما نکته مثبت این است که در بخش تحتانی سینه واقع می‌شوند. خانم‌ها می‌توانند اسکارهای این ناحیه را با مایو، سوتین‌ و پوشش‌های اینچنینی پنهان کنند.

از سوی دیگر، مردانی که تحت جراحی ژنیکوماستی قرار می‌گیرند، در حالت عریان قادر به پوشاندن اسکارهای جراحی نیستند و مشخص است.

اگر نگران ایجاد اسکار هستید، حتما با جراح خود درخصوص تکنیک‌هایی صحبت کنید که اندازه اسکار را به حداقل می‌رسانند، مانند لیزردرمانی.

آیا جراحی کوچک کردن سینه، بر حس آن ناحیه تاثیر می‌گذارد؟

یکی از نگرانی‌های اصلی و عمده بیماران، از دست دادن حس در ناحیه سینه است. تضمین طبیعی ماندن احساس و حساسیت سینه و نوک آن پس از جراحی ماموپلاستی کاهشی، امری دشوار است. اما جراحان معمولا از هرکاری که توانایی انجامش را داشته باشند دریغ نمی‌کنند.

هیچ عصب مهمی که با احساسات در ارتباط است، در حین جراحی قابل مشاهده نیست تا پزشک تلاش به حفظ آن کند. عصب‌هایی که مسئول تامین احساس ناحیه سینه هستند، مانند نهال یا جوانه بوده و گاهی برداشتن بافت اضافی از قسمت داخلی سینه منجر به بروز بی‌حسی می‌شود. اگر بی‌حسی اهمیت زیادی برای بیمار دارد، نباید آن را نادیده بگیرد، چرا که عامل مهمی است.

هزینه جراحی کوچک کردن سینه: آیا بیمه‌های درمانی این هزینه‌ها را پوشش می‌دهند؟

در برخی موارد ممکن است بیمه درمانی چنین جراحی‌هایی را پوشش دهد، اما ممکن است پروسه آن طولانی و زمان‌بر باشد. به بیماران پیشنهاد می‌شود با شرکت بیمه خود صحبت کرده و به نتیجه برسند. چون نظرات و آپشن‌های شرکت‌ها متفاوت است.

جراحی کوچک‌کردن سینه: چه کارهایی را باید انجام داد؟

مشاوره با یک جراح پلاستیک و ترمیمی حاذق و معتبر که در زمینه جراحی سینه تخصص دارد، نخستین و ضروری‌ترین قدم است. بهتر است با پزشک معالج خود درخصوص شرایط و توقعاتتان از این جراحی صحبت نمایید. تخصص جراح شما کمک می‌کند تا انتظارات و توقعاتی واقع‌بینانه داشته و از نتایج حاصله نیز رضایت بیشتری داشته باشید.

آمادگی برای جراحی

رعایت دستورالعمل‌های پزشک معالج در زمینه‌ی محدودکردن خوردن، نوشیدن و شیوه مصرف داروها قبل از عمل جراحی حائز اهمیت است. اکثر جراحی‌های کوچک کردن سینه سرپایی بوده و بیمار همان روز می‎تواند به منزل بازگردد. البته بهتر است از قبل هماهنگ کنید تا شما را به منزل برسانند.

بهتر است درخصوص گن‌های مخصوص پس از عمل، مانند سوتین یا جلیقه‌های فشاری با پزشک خود صحبت کرده و آنها را به موقع خریداری نمایید تا پس از عمل بتوانید در مناسب‌ترین زمان ممکن استفاده از آنها را آغاز کنید.

جراحی کوچک کردن سینه: بهبودی

ممکن است پس از جراحی، پزشک داروهای مسکن را به شما تجویز کند.

بیمار باید چندهفته مرخصی بگیرد. پزشکان توصیه می‌کنند در دوران ریکاوری و نقاهت از انجام فعالیت‌های شدید پرهیز کرده و مراقب قفسه سینه خود باشید.

تورم و کبودی بخشی طبیعی از پروسه جراحی است و عموما طی چند هفته رفع می‌شوند. ممکن است جراح به شما توصیه کند برای محافظت بیشتر از قفسه سینه در دوران نقاهت، از لباس‌های فشاری مخصوص استفاده نمایید.

اکثر بیماران پس از جراحی بسیار خوشحال هستند.

آیا سن من برای جراحی کوچک کردن سینه بسیار کم یا بسیار بالاست؟

لازم نیست بیماران به سن خود فکر کنند، زیرا سن عامل مهمی در جراحی سینه‌های بزرگ و کوچک کردن آنها نیست.

هنگامی که احساس کردید به جراحی کوچک کردن سینه نیاز دارید، با یک جراح پلاستیک حاذق مشورت نمایید. من بیماران نوجوان و حتی پیری را دیده‌ام که سالها درد و ناراحتی مربوط به بزرگی سینه را تحمل کرده و اکنون از نتایج جراحی خود رضایت دارند.

بازارطب
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *