نارگیل و تاثیر آن بر روند پیری مغز

پیری مغز
نارگیل و تاثیر آن بر روند پیری مغز

نارگیل روند پیری مغز را کند می‌کند

بر اساس یافته اخیر مشخص شد که نارگیل سلامت  مغز را تضمین کرده و پیری مغز را تا حدودی به تأخیر خواهد انداخت.

 در گزارشی که رویترز آورده است بیان‌شده که تحقیقاتی در موسسه ملی بهداشت دانمارک انجام شد که در آن برخی از پژوهشگران دانشگاه کپنهاگ بر روی خواص نارگیل به مطالعه پرداختند.

پس از انجام آزمایشات مختلف مشخص شد که اسیدهای چرب موجود در نارگیل، همان اسیدهای چرب مفید برای کند سازی روند مغز هستند. در نتایج این آزمایشات بیان‌شده است که اسیدهای چرب نارگیل برای درمان بیماری‌های پارکینسون و آلزایمر بسیار کارآمد خواهند بود.

مکانیزم بدن انسان بر این حالت است که برخی از اسیدهای چرب از پروتئین DNA های بدن محافظت می‌کنند که این اسیدهای چرب به دلایل مختلفی تحلیل رفته که مهم‌ترین آن کهولت سن است. با رو به کهولت رفتن سن این اسیدها از به‌خوبی قادر به مراقبت از DNA های بدن نیستند. نکته قابل اشاره در اینجا این است که آلزایمر در پی آسیب DNA بدن ایجاد می‌شود.

طی مطالعات پیش از ابن مشخص‌شده بود که آسیب‌دیدگی DNA های بدن باعث سندرم کاکین می‌شود سندرم کاکین به‌عنوان یک خلل کلی در بدن به‌حساب می‌آید که به دنبال آن پیری زودرس رخ خواهد داد.

در گزارشی که رویترز آورده است گفته‌شده که محققان دانمارکی به این نتیجه رسیده‌اند که مواد غذایی که دربردارنده اسیدهای چرب غیراشباع باشند از DNA های بدن به نسبت بهتری محافظت می‌کنند. با عدم آسیب‌پذیری DNA های بدن برخی از اختلالات مانند کم شنوایی و مشکلات بینایی که نشانه کهولت سن است روند کندتری به خود می‌گیرد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت